Martijn Mur Fotografie

Natuurlijk en professioneel, met oog voor detail
Meer over mij

Martijn Mur fotograaf Deventer

Ik ben Martijn Mur en werk vanuit Deventer als fotograaf. Ik doe dat part-time, naast mijn baan als manager van grote projecten. Als fotograaf ben ik op een hele andere manier aan het werk en kan ik mijn creativiteit kwijt. Het is een voorrecht om als fotograaf de dingen te kunnen doen die ik leuk vind. Voor mezelf, maar liever nog, voor anderen. Een klant blij maken met mijn werk is het mooiste wat er is! Dat betekent dat ik veel tijd stop in de voorbereiding: geen opdracht is hetzelfde! Ik luister naar de wensen van de klant, geef er mijn eigen touch aan, doe suggesties. Maar uiteindelijk bepaalt de klant en zorg ik voor de mooiste beelden van dat ene moment, dat ene product of voor die ene plek aan de muur.

Sinds 6 jaar ben ik als fotograafvrijwilliger betrokken bij Make A Wish Nederland; Make A Wish vervult de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Meer weten? Neem eens een kijkje! Via onderstaande link kom je op de site!

Tarieven

Martijn Mur Fotografie werkt niet met standaardoffertes. Iedere offerte is maatwerk en komt tot stand na een uitgebreide intake met de klant.

 
Periode Tarief (vanaf)
1 uur € 80
2 uur € 150
4 uur € 300
8 uur € 600

De uiteindelijke kosten van een fotoshoot zijn daarnaast ook afhankelijk van de (digitale) verwerking van de foto’s en eventueel bijkomende locatiekosten. Voor foodfotografie en bruiloften gelden andere tarieven.

De reiskosten bedragen € 0,28 / km.

De bedragen zijn exclusief 21% BTW

Een offerteaanvraag is altijd vrijblijvend.

Werkwijze en voorwaarden

Ik maak niet zomaar even een foto. Ik wil van mijn opdrachtgever de wensen kennen, de achtergronden, de aanleiding. Waarom wil je een foto hebben, waar heb je hem voor nodig, wat heb je zelf in gedachten? Daarbij sta ik je terzijde met mijn adviezen, inzichten en ervaringen. Voor grotere opdrachten of bijvoorbeeld een bruiloft ga ik het liefst ook echt even met elkaar om tafel.
Op basis daarvan maken we samen afspraken. Die zet ik vooraf voor je op papier, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. De offerte op maat. Duidelijkheid voor alles!

Als je een optie neemt op het maken van foto’s op een bepaalde datum, hou ik deze vooraf een door ons samen bepaalde periode voor je vast.

Bij opdrachtverlening dient 50% van de opdrachtsom te worden voldaan.

Ik maak mijn foto’s met professionele apparatuur van Canon en lever de foto’s in principe digitaal in de hoogst mogelijke resolutie in iedere gewenste extensie.

De foto’s die ik aanlever worden vooraf door mij digitaal geoptimaliseerd (uitsneden, belichting, contrast, kleuren enz). Het is mogelijk om foto’s uitgebreider digitaal te laten bewerken, maar daarover maken we dan vooraf heldere afspraken.

Industriële foto’s en foto’s uit eigen werk zijn te koop. Allemaal in beperkte oplage. Ik lever de foto’s op ieder gewenst formaat tot maximaal 120 x 180 cm (groter bij uitzondering in overleg). De foto’s kunnen worden afgedrukt op bijvoorbeeld papier, canvas, aluminium (dibond), (plexi)glas, hout enz. De prijzen zijn op aanvraag.

Foto’s die in opdracht worden gemaakt kunnen ook afgedrukt worden geleverd. Dat kan op fotopapier, maar bijvoorbeeld ook op canvas, aluminium, hout of (plexi)glas. Over de prijzen maken we vooraf afspraken.

Over het auteursrecht en copyright van de foto’s die in opdracht worden gemaakt, maken we vooraf afspraken. Zonder schriftelijke afspraken daarover, blijven deze in handen van Martijn Mur Fotografie.

Het auteursrecht en copyright van de foto’s en teksten op deze website is in handen van Martijn Mur Fotografie

Martijn Mur Fotografie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Apeldoorn.

 

Bankgegevens en KvK

Martijn Mur Fotografie staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Apeldoorn.
KvK: 08186336

Bankrekeningnummer Martijn Mur Fotografie
NL68 INGB 004 7485 95
tnv M. Mur te Deventer