Martijn Mur Fotografie

Professionele fotograaf Deventer

De site van Martijn Mur Fotografie Deventer is vernieuwd. Zie je dingen die beter kunnen, die niet duidelijk zijn, werkt er iets niet of wil je gewoon reageren?
Ik hoor het graag van je!

Professionele fotografie Deventer

Zoek je een ervaren fotograaf in Deventer voor fotografie op locatie? Of heb je zelf specifieke ideeën of wensen? Martijn Mur Fotografie Deventer verzorgt professionele fotografie in jouw omgeving, op locatie. Daarom ga ik met je in gesprek, om te ontdekken wat jij in gedachten hebt. Om samen tot mooie foto’s te komen. Spontane fotografie op maat dus! Martijn Mur Fotografie verzorgt bijvoorbeeld:

  • Zakelijke fotoshoot, creatieve profielfoto’s en bedrijfsfotografie;
  • Fotografie concerten, fotografie evenementen;
  • Persoonlijke fotoshoot en portretfotografie, fotoshoot gezin, fotoshoot familie;
  • Verkoop eigen werk.

Martijn Mur is fotograaf in Deventer, is ruim 5 jaar werkzaam als zelfstandig fotograaf. Martijn Mur Fotografie verzorgt fotografie op locatie en is werkzaam door het hele land. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of een vrijblijvende prijsopgave opvragen, neem dan contact met me op!

Fotografie op locatie

Ik maak foto’s op locatie. Omdat ik vind dat jouw locatie wat over jou zegt en dus bij jou past! Ik kom dus het liefst naar je toe en maak foto’s bij jou of in jouw omgeving. Daarom maak ik voor je bedrijf een portretfoto het liefst terwijl je aan het werk bent. Jij in jouw werkomgeving bent. Je doet waar je goed in bent. Op de manier die bij jou past. Ik ben dus een fotograaf in Deventer, maar ik werk door het hele land. Een privé fotoshoot maak ik ook bij voorkeur in een omgeving waar jij of jullie je prettig voelen. Door die omgeving zul je tijdens het maken van de foto jezelf kunnen zijn.

Natuurlijk kunnen we ook samen op zoek naar een passende plek om foto’s te maken! Denk hierbij aan plekken buiten, in het groen, maar ook aan een stedelijke omgeving, een mooi gebouw, of juist een oud en vervallen terrein. Kortom, professionele fotografie op locatie! Vraag ernaar, want er zijn genoeg plekken beschikbaar. Heb je zelf een idee, vertel het me! 

En uiteindelijk gaat het maar om één ding: mijn klanten ervaren een fotoshoot op locatie als heel persoonlijk en zijn enthousiast over het resultaat! 

[instagram-feed user="martijnmurfotografie"]

Pin It on Pinterest

Share This
Meer weten?