Martijn Mur Fotografie

Professionele fotografie op locatie

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8/5 (8 beoordelingen)
5 sterren75%
4 sterren25%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Reviews

Sfeervolle foto's Salonorkest

Rated 4 out of 5
11 augustus 2022

Dank je wel Martijn voor het behouden van je focus en je rust tijdens de behoorlijk uitdagende fotoshoot van ons salonorkest. Je oog voor detail en lichtval heeft sfeervolle foto’s opgeleverd. Die gaan we met plezier terugzien op onze nieuwe website en op onze flyers!

Heel fijn ook om samen vooraf ‘out of the box’ te kunnen brainstormen en op zoek te gaan naar een passende locatie.

Salonorkest Belle Epoque

Droomdag

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

Geweldige fotograaf. Straalde heel veel rust uit, dacht mee over een mooie locatie, nam ruim de tijd .

Kortom een fotograaf die ik iedereen aan zou bevelen

Corrie van Veen

Spontane mooie reportage van ouders

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

Martijn reageert snel en begreep meteen wat ik graag wilde, een niet gekunstelde, maar spontane reportage van mijn ouders. Als kado, maar zeker ook om een blijvende herinnering aan hun 50 jarig huwelijk te hebben voor zowel henzelf als voor ons.

De foto’s spraken voor zich en ik kon ervan aflezen wat er aan vooraf gegaan was, herkenning. En zo had ik het bedoeld…. weergeven precies zoals ze zijn, met en zonder elkaar.

Esther

Mooie foto's

Rated 4 out of 5
10 april 2021

Martijn weet in een kleine ruimte, met de juiste belichting de sfeer te pakken die je wilt uitstralen.

Goed gedaan Martijn!!!

Gerda Brinkhof

Samenwerking geeft prachtig resultaat!

Rated 5 out of 5
11 oktober 2020

Een idee ontstaan in het museum. Mijn gezin integreren in een schilderij i.p.v. een standaard gezinsportret. Samen met Martijn naar mogelijkheden gekeken. Met mijn idee had Martijn nog geen ervaring, maar vond het een uitdaging.

Martijn is open, eerlijk in communicatie, denkt outside the box. Was duidelijk in wat wel/niet kon en samen naar oplossingen gezocht, waarbij mijn wensen steeds centraal bleven staan. Heeft veel tijd en expertise in de opdracht gestoken.

Door goede samenwerking is mijn gezin verweven in het dansfeest van Renoir (Moulin de la galette).

Het is prachtige foto (of moet ik schilderij zeggen) geworden, wij zijn er heel tevreden over.

Betty Bolink

Reactie van Martijn Mur Fotografie

Dankjewel Betty! Was een uitdagende klus om te doen!

Oog voor detail!

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Erg blij met de foto’s die Martijn gemaakt heeft. Hij heeft op een originele manier de essentie vast weten te leggen. Aanrader!

Frieda Waanders

Prachtige foto's in een relaxte setting!

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Mooie foto’s laten maken voor ons bedrijf. Bewust gekozen voor eens wat anders. Geen standaardfoto’s, maar een persoonlijke aanpak. Superblij mee!

Jannie de Jong

Prachtige herinnering aan onze bruiloft

Rated 5 out of 5
10 juni 2020

“Wij zijn heel blij dat wij voor fotograaf Martijn Mur hebben gekozen voor het vastleggen van onze bruiloft. Fijn dat we van tevoren onze wensen voor deze rapportage met Martijn hebben kunnen bespreken. Hierdoor is alles precies verlopen zoals we wensten. Martijn was ‘onzichtbaar’ aanwezig op onze bruiloft. Hierdoor zijn veel spontane mooie foto’s genomen wat een prachtige herinnering heeft opgeleverd”.

Gerda en Don

 

Pin It on Pinterest

Share This
Meer weten?